PLADSOVERSIGT

FAQ

Hygiejne og toiletforhold

På festivalpladsen er der almindelige toiletvogne, handicaptoiletter med god plads til kørestole, samt hygiejnerum med lift og adgang til rindende vand, sæbe og sprit. Medbring selv bleer, klude m.m.


EAN

Hvis du køber med EAN skal du først oprette en konto, som du finder oppe i højre hjørne på billetkøbs-siden. Herefter skriver du oplysningerne ind. Så vælger du det, som du ønsker at bestille og gå til betaling. Under betalingsmetode vælger du faktura, hvorefter vi sender en faktura ud fra din bestilling via EAN


Parkering

I kan parkere gratis hele dagen på festivalens parkeringsplads. Parkeringspladsen er nær ved indgangen – og efter behov må I gerne køre helt tæt på indgangen for at aflevere og/eller opsamle f.eks. dårligt gående, kørestolsbrugere m.m. Der er indkørsel til parkeringspladsen via Havnevej.


Billetter og t-shirts

I kan betale med EAN ved billetkøb via hjemmesiden. Vi sælger billetter ved indgangen til samme pris som forhåndskøbte billetter inkl. kvittering, hvis det ønskes. 

Vi opfordrer til, at I bestiller t-shirts på forhånd via hjemmesiden. Vi sælger også t-shirts på festivalpladsen, men de bliver ofte udsolgt meget hurtigt – så bestil på forhånd hvis I ikke vil gå forgæves.


Betalingsmuligheder

Billetter købt ved indgangen kan betales med mobilepay, betalingskort og kontanter. 

I salgsboderne på pladsen kan I ligeledes betale med mobilepay, kontanter og betalingskort (dankort, Visa og lign.). 

Der er ikke en hæveautomat på pladsen.


Forplejning

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad på festivalpladsen – undtaget er dog sondemad og anden specialkost. 

På pladsen kan I købe pizza, pølser, søde sager, øl og vand m.m. I kan desuden forhåndsbestille lune retter og lagkage på hjemmesiden.

OBS: Skal bestilles senest den 15. maj 2024


Offentlig transport:
Fra Skive Station er der ca. 1,5 kilometer spadseretur til festivalpladsen. 

I kan også stige på bybus 401 fra Skive Trafikterminal til Havnevej/Hemmersvej, hvorfra der er ca. 300 meter til festivalpladsen.


Festivalpladsen

På pladsen er der telte med borde/bænke (begrænset antal), hvor I kan søge ly for sol, vind eller regn – men det bliver naturligvis ikke nødvendigt, for vi har bedt guderne om godt vejr. 

Det er ikke tilladt at medbringe hunde og andre kæledyr på pladsen. Dog undtaget førerhunde.

PRAKTISK INFORMATION

Spørgsmål vedr. billetter:
info@skivefestival.dk

Øvrige henvendelser til:

Michael Eiskjær:
michael@skivefestival.dk

Vi glæder os til at se jer til Skive Lykke Festival 2024.
En festlig dag med dejlig musik og socialt samvær med andre fra Region Midt & Nord.

YDERLIGERE DOKUMENTER

ÅRETS PLAKAT